شرکت آسو صنعت زنده رود

in-pit crush and convey (IPCC)

in-pit crush and convey (IPCC)

تاریخ مقاله: 1404/11/14
در معادن عمیق برای انتقال سنگ معدن به سنگ شکن از تراک های ویژه ای استفاده می شود که سرمایه اولیه و هزینه سوخت و نگهداری بالایی دارند، با افزایش عمق پیت گاهی جابه جایی توست تراک بسیار پرهزینه و بهره برداری از معدن را بدون صرفه می نماید.

از دهه 1970 میلادی با افزایش عمق معادن و افزایش ظرفیت تولید کارخانه جات فراوری معدنی مهندسان در جستجوی راه حلی برای کاهش هزینه ای سوخت و نگهداری تراک های سنگین معدنی به این نتیجه رسیدند که به جای انتقال سنگ از عمق پیت به سنگشکن توسط تراک، سنگ شکن را به کف معدن برده و توسط نوارنقاله های جابه جا شونده آن را به سطح زمین منتقل کنند . این شیوه خردایش به IPCC معروف است . In-Pit Crush and Convey

از مزایای طرح IPCC این است که با توجه به هزینه بالای سوخت های فسیلی و تشویق جهانیان به استفاده از نیروی الکتریسته شیوه "خردایش در قعر معدن و انتقال آن" IPCC این مساله را حل می کند. زیرا با استفاده از نیروی الکتریکی برای موتور نوار نقاله استفاده سوخت های نفتی را برای تراک ها حذف می کند و موجب مقرون به صرفه تر شدن کل عملیات می گردد. 

تامین لاستیک تراک های معدنی بسیار پر هزینه و پر چالش است و این مساله نیز برطرف می گردد.

با کاهش استفاده از تراک ها، کاهش آلاینده ای محیطی و گازهای گلخانه ای موجب حفظ محیط زیست و بهبود زندگی انسان ها  می شود.

تعداد کمتر وسایل نقلیه فوق سنگین در جاده های خطرناک پیت معادن موجب کاهش تصادفات و افزایش ایمنی کار و سلامت جان پرسنل مشغول در این ناحیه می گردد.

تعدادکمتر تراک یعنی تعداد کمتر راننده و دستیار ان در محیط خطرناک کار و به معنی کاهش هزینه و افزایش بهره وری است.

در زیر تصویر نوار سیستم IPCC برگرفته از سایتBEUMER GROUP  را مشاهده می کنید.

beumergrouادامه دارد......

دیدگاه های کاربران

دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.


فرم ارسال دیدگاه شما برای in-pit crush and convey (IPCC)
(به حروف کوچک و بزرگ حساس نمی باشد.)
captcha